Produkter for lav karbohydrater (5)

Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produksjonsbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
Polydextrose - Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat

Polydextrose - Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat

Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat med prebiotiske egenskaper og har godkjenning som kostfiber. Det er svært godt tolerert og fremmer en sunn fordøyelse. Produkter beriket med polydextrose trenger ikke å ha advarsler om avførende effekt. Polydextrose har kun 2 Kcal/g, og dermed en 50% lavere energiverdi enn sukker. Det kan brukes til å utvikle sukkerreduserte eller sukkerfrie produkter. For produksjon av bakervarer, sjokolade, frokostblandinger eller drikkevarer er dette spesielle karbohydratet utmerket egnet. Nøkkelfordeler: • Optimaliserte næringsprofiler • For sunn fordøyelse uten bivirkninger • Kalorifattig (egnet for vektkontroll) • Lav glykemisk respons (5-7) Bruksområder: • Næringsmiddelindustrien • Sjokolade • Is- og energibarproduksjon • Legemidler • Drikkevarer • Godteri • Meieriprodukter Bilde brukt: © 1989studio/ Shutterstock Opprinnelsesland: USA GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA BRC sertifisert: JA
Proteinknask

Proteinknask

Proteinkrisp med variabelt proteininnhold Her er proteininnholdet og proteinkilden variable. Vi gir gjerne råd.
Veganske Alternativer

Veganske Alternativer

Kjøtterstatninger, ostesubstitutter, hurtigretter, bakeblandinger, osv.
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produktbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon